Onze diensten

Verhuur beheer

Onze klanten zijn particuliere of professionele eigenaren, aanwezig in binnen- of buitenland, op zoek naar een professional aan wie ze het beheer van hun eigendom toevertrouwen. Dit is waar we binnenkomen door hen een complete property management service aan te bieden. Doe zoals deze eigenaren door ons te vertrouwen, delegeer uw management.

Verkoop en verhuur

In een steeds complexere vastgoedmarkt zijn gedegen advies en professionele monitoring altijd behulpzaam. Neem contact met ons op voor een GRATIS schatting van uw eigendom, om uw behoeften te beoordelen, uw twijfels weg te nemen en uw vragen effectief te beantwoorden.

Syndicaat

Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van kleine appartementen van maximaal 10 kavels. Neem voor meer informatie contact met ons op voor een offerte op maat.

Vastgoedadvies

Wij bieden onze diensten aan in mede-eigendom trustees: follow-up van rechtszaken, follow-up van claims en follow-up van werkzaamheden. Makelaardij: verkoopadvies voor onroerend goed. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.